Längtar till FIFA 10

Ja jag vet inte vad jag ska skriva här men jag har tråkigt och längtar tills FIFA 10 släpps till mitt PS3!

Igår var vi hos Rosa och lasse. Karolin fick massage och jag fick prata en massa sport! Det är jätte trevlig och skönt att vara där ute. Dom bor på en gård som är lite för sig själv ute på åkrar. Lungt och mysigt det är så jag vill ha det när jag blir stor :)

Sen sov vi för första gången i vårat nya hem, Karolin va jätte rädd typ hela tiden. jag tycker det är super skönt när det är tyst och vi bara e själva.

Idag har vi bara varit hemma hos svärföräldrarna och inte gjort ett piss! Legat i soffan hela dagen och tittat på tv, finnkampen som sverige vann hur enkelt som helst i alla fyra!

Imorgon forsätter jag att måla hus, upp strax efter 06 och måla fram till 16 sen ska vi in till Ystad och få tillbaka våran lägenhet. Runt 19 i morgon kommer det en och ska titta på lägenheten, hoppas han vill ta den direkt!

Skåne

Ja då efter en hel sommar uppe i sköna Mora är man tillbaka i Skåne, men inte i Ystad utan i Brösarp.
Vi började vår resa tillbaka till Skåne i lördags morse. Första stopp var sthlm och en konsert med Coldplay. Det va grymt må jag säga! Men Karolin tyckte det va det bästa hon någonsin gjort i sitt liv! Hon e söt hon :) Vi sov en natt på Hotell Scandic sergel plaza, super mysigt! Söndag vid lunch forsatte vår resa till dom södra breddgraderna, dock en liten miss i kartläsningen, vi hamnade i Nynäshamn och inte i Nyköping som vi skulle :) det blev ca 15mil fel, haha! Vi ville inte bara åka E4 ner så vi tänkte ta små vägar men det gick inte så väl tillbaka på E4 va det bara gasen nästan i botten raka vägen till Brösarp.
Ja och vi ska ju flytta direkt vi har blivit av med våran lägenhet i Ystad och när vi kommer ner så ringer vi och ska titta på det "huset" vi ska flytta till och hon som hyr ut den säger att vi får börja flytta in direkt och vi får bo där helt gratis fram till första oktober! Fan va nice tänkte vi och började städa och plocka i det nya, för det fanns ju en hake naturligtvis, vi fick lov att städa ur det. Men det va ganska lungt, fanns inte så mycket i den.
I går fick jag hjälpa svärfar att måla ett hus. Det har blivit 8 timmar idag och jag e inte ens halvklar! men han kommer ju hjälpa till med lite räkningar om jag hjälper han :)

Fan vilka goda kakor Karolin har bakat idag och inte några heller, hon har inte gjort annat än att baka idag!

NU vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag säger väl over and out for today!

Så jävla snygg flagga!



Tribalwars

Kenny och hans sambo Angelica har fått in mig på ett online spel.
Jävlar va roligt de e även fall det går segt och sakta så är det roligt.
Man ska bygga upp medeltidsbyar och sen någongång kriga!

RSS 2.0