Bad i havet

Vilket väder det va här nere igår! Vi hade ca 23grader varmt i skuggan och nästan inge blåst alls!
Då passa jag och Karolin på att åka ner till havet för att äta glass på stranden, nu hade dom inte börjat sälja glass än.
Vi satte oss på en gammal skyttevärn och solade. Man kunna lätt gå utan t-shirt och bara shorts! Sen vad det ju så att jag fick lov att känna hur varmt det va i havet, fy fan säger jag bara! Va i med fötterna men det kändes nästan som att stoppa ner fötterna i en hink med is. Det blir då inget riktigt bad i havet än på några veckor.
Väl hemma igen så gjorde vi inte så mycket, åkte och köpte glass och tårta som vi satte i oss på kvällen. Tårtan fick jag gratis för jag hade fyllt år. Tack ICA :)

Karolin har lämnat mig nu, hos har just gått till jobbet och ska vara där till halv tio ikväll. Vad ska jag göra helt själv hela dagen då? Kommer sakna min älskling!
Det blir nog mycket TV spel :)

Jag har funderat på att sluta äta Kalles kaviar. Jag äter inte torsk längre för den är RÖD listad och jag läste att kaviaren görs på torsk ägg! Men jag vet inte riktigt hur det funkar, fall dom kanske föder upp äggen i någon dam enbart för att göra kaviar eller fall dom tar den vanliga torskens ägg och gör av, om så är fallet ska jag genast sluta med det!

Ja jag måste ju skriva en rad om Manchester Uniteds kassaskåpssäkra seger igår kväll över arsenal i semin!
Så enkelt, så jävla enkelt!



John O´shea!

Ishockey VM

Vem bryr sig om ishockey VM? Ja inte fan gör jag det iaf.
Igår var det Sverige-Lettland jag låg i soffan och tittade lite på det, men jag zappade mest. Det är ju inge roligt att ligga och titta på hockey när det är B-lagen som gör upp om vem som har bäst reserver i världen.
OK det finns spelare som Martin St Louis, Jason Spezza, Dany Heatley, Ilja Kovaltjuk och några svenskar som t.ex. Omark, Mårtensson och Dick. Men det är ju spelare som knappt får plats när alla spelare är tillgängliga! Ok Kanada, Usa och Ryssland har riktigt bra lag men dom saknar många av sina stjärnor. Jevgenij Malkin, Sid the kid, Olli Jokinen, Alexander Ovetjkin och sen svenskar som Lidas, Zätta, Homer, Lundqvist och Sundin finns inte med.
Hur kan dom lägga VM när världens bästa hockey ligan är mitt uppe i slutspel?
Det är ju intressantare att veta hur det går over there. Men alla jornalister förstör allt. Dom skiter i och rapporterar om stanleycup, dom skiter i hur det går där borta! Det enda dom bryr sig om är vilka svenskar kan åka ur och vara med i VM!
Det kan inte vara någon som hellre vill vinna VM än Stanleycup.
Och sen måste jag få säga att komentatorn i TV6 verkar inte kunna något om hockey alls, helt världelös och okunnig. Sen har han Anderas Johansson (tror jag det var) som expert! OK han kan hockey men fan inget om att förmedla det till oss tittare.

Nu ska jag åka till skolan och göra massa prov :)



Första Eurpoé som har fått lyfta bucklan som Kapten! Det är stort!

Helgen

Inget festande denna helg heller. Dock blev det några öl i fredags då vi hade karolins familj här hemma på middag.
Sen på lördagen var vi iväg till nåt köpcentrum någonstans vid Lund typ, CentrumSyd hette det. Karolin är helt galen när hon handlar, hon ska ha allt och inget. Lovar att hon handlade för typ 3000kr! Nej kanske inte så mycket men det kändes som det.
Jag e lite kräsen av mig och vill inte ha något som inte e jätte snyggt på mig, så det blev bara ett par jeans, en t-shirt, en väst och 3par kalsonger. 1244kr blev det men då tror jag att JC har blåst mig på någon hundralapp. Karolin ska få åka ner på Måndag och se fall vi kan få tillbaka det som vi blev blåsta på!
Efter det åkte vi som vanligt till Anneli och fick middag och ja det blev några öl den kvällen med.
Kan ni gissa vad vi har gjort idag då?
Japp helt rätt, vi var hos Anneli och fickade, jag slog nästan ihjäl mig på deras studsmatta! Såna är ju jätte farliga.

Usch vad jag är lat, har inte sprungit sen i Fredags! Men imorrn blir det då en tur på minst 1mil.

Jag tycker fan att dom kan lägga ner tv kanalen MTV! Helt världelöst! Jävla Amerikanskt skit. Sänder dom något som e bra nångång? Just nu tittar Karolin på nån dance. Visst dom dansar bra men vad är det med publiken, programledaren och alla! Så jävla uppgjort allt!

Men jag älskar Karolin mest av allt fast hon tycker om att titta på MTV! :)

Jag menar hon låter mig titta på Vänner och all sport :)

Starta eget.

Det är min högsta dröm tror jag. Nu hoppas jag att den blir verkligehet snart. Jag har kontakt med en kille på nätet som jag har fått lite matrial av, lite om hur man gör en affärsplan och så vidare.
Men jag vill ju så klart inte starta själv utan jag vill verkligen ha med mig en väldigt bra vän!

Karolins syster från Växjö kom hit igår och ska sova här tills imorgon, hon är på nåt grejs i Lund på dagarna.
Trevligt med släkt tycker jag, vi var hos Karolins andra syster idag igen. Som vanligt fick jag vara "barnvakt" åt dom 2 flickorna. Dom får mig alltid att göra något som man blir svettig av, idag blev det fotboll som jag naturligtvis vann!
Sen fick vi grillat kött me potatis! Så jävla gott!

Nu måste jag forsätta lyssna på fotbollen. Bajen leker me ica! Snart kommer det komma mål me.
Charlie gör ett och sen gör Igor det andra, Bajen vinner med 2-1.

Helvetes jävla skit! Jävla robin söder gjorde nyss 1-0 till ica!

Mer vindkraft till folket

Skolan tar upp nästa hela mitt liv just nu.
Idag har jag haft Matte B prov och jag kan ärligt säga att det inte var nå VG men lätt ett G.
Sen på Onsdag ska jag göra en muntlig redovisning av Vindkraft. Ett vindkraft omvandlar 50% av vindensenergi till elektriskenergi. Maxeffekten får man ut om det blåser 12-14 sekundmeter blåser det mer så gör dom nya verken att bladen släpper förbi mer vind och bibehåller maximala effekten som generatorn klarar av.
Det finns bara ca 900 vindkraft i Sverige lite gamla siffror som är från 2007 men ändå, jag röstar helt klart för fler vindkraft!
Det är bara 1% av Sveriges sammanlagda elproduktion! Enligt forskning så skadas inte djurlivet och det störs inte heller på något sätt. Det enda som är lite dåligt är väl att det är lite dyrare än t.ex. kärnkraft. Men tänk på miljön människor!
Och alla ni som tycker att dom låter lite mycket borde ställa er brevid ett och lyssna, jag bor i skåne så jag har gjort det och inte fan stördes jag. FLER VINDKRAFT TILL FOLKET!

Sen självklart har jag varit ute och sprungit idag med, dock blev det bara 5km på tiden 22 minuter. Det är nog bra för mig att springa lite mer korta men snabba turer istället för bara dessa långa och långsamma. Känns som det ger mer träning med korta snabba då jag får upp pulsen till max nästan hela tiden.


Helgen

Dags att sammanfatta helgen som varit.

Fredagen blev en ganska bra dag, började dock väldigt dåligt. Naturkunskap B prov och jag fattade inget trots att jag hade pluggat inför, men jag menar vem vet hur blodet kan åka till hjärtat från tillexempel foten?
Ja efter provet så blev det en liten joggingtur på 15km tiden blev 83min tror jag, det går inte fort men det går framåt. Sen på kvällen provade vi Laserdome, jävligt roligt men fan så drygt. blev mer svettig av det än av joggingen.
Det gick väl inte så bra för mig, första gången blev jag tvåa och andra gången trea.
Jaha lördagen då, PLAYSTATION 3 :) Ja jag köper alltid något när jag går in på onoff och nu blev det ett PS3 med spelen BUZZ och självklart GUITAR HERO. Jag och Karolin provade lite innan vi åkte iväg till Rosa och Lasse för att äta och umgås. Det är där Karolin får massage. Jag tittar mest på sport me Lasse. :)
Idag är det söndag och Karolin ska snart gå till jobbet. Nu tror ni väl att jag ska sätta mig och spela TV-spel hela dagen men så kommer det inte att bli. Jag har nämligen matte B prov i morgon så jag behöver plugga lite.
Jag menar lite självdiciplin har man väl!
Någon springning blir det inte idag då jag har sådann fruktansvärd träningsvärk i mina lår (efter Laserdome)

Tro om man kanske ska sälja min båt som står nere i Egypten :)

Rädda vargen!

Jag blir så arg!
Sitter och tittar på efterlyst och det är om hur folk lägger ut gift i skogen för att döda vargar!
VA! Finns det såna idioter till människor? Och jag är från Mora, det kan vara folk jag känner som håller på med detta då inslaget va från furudal.
Hur i helvete kan man vara så grym mot djur!? Fan hade jag träffat en av dom där jävlarna skulle jag fan inte tveka till att preparera han eller hon me den där giften!
Och sen kommer det reklam om hur man ska bli isbjörns fadder. Jag kanske ska starta "Bli varg fadder" det är väl viktigare för oss svenskar att rädda vargen än isbjörnen!?
Jävla insöade bönder som tror att skogen blir bättre för att vargen försvinner.

SÅ FINA DJUR!!

Sakta men säkert

Ja det går sakta men säkert framåt för mig i löpningen. Idag blev det 13km på ca tiden 68,40!

Vilken fotbollsmatch det var igår då! Chelsea-Liverpool första matchen vann ju London laget med 3-1 på borta plan.
Liverpool var uträknade av alla! Men så redan efter typ 25 min ledde pool med 2-0! I det läget behövde dom bara göra ett mål till för att vara vidare, då börjar chelsea göra mål. I början av andra halvlek gör dom 3 raka mål och tar ledningen med 3-2 och sammalagt 6-3 då förstår ni att pool behövde göra 3mål till för att gå vidare. Just när jag ska stänga av TV för att sova (jag hatar chelsea så det e inge roligt att titta när dom vinner) då kvitterar pool till 3-3 när det typ är 10min kvar bara, minuten efter gör dom 4-3! Ett mål till och chelsea finns inte längre, då kliver den där jävla Lampard fram och skjuter ett skott som tar stolpe stolpe och sen in i mål 4-4! FAN!

Men det är ikväll det egentligen gäller nåt. UNITED kommer klara av detta lätt. TEVES kommer gör minst ett mål. ROONEY kommer göra minst ett mål. Sen en skräll PARK kommer göra ett mål! United vinner lätt med 4-1.

Tipset ikväll blir - Porto-Manchester United 1-4 och Arsenal-Villareal 2-2 (eguren gör ett mål)

Skola

Ok igår skulle jag ju ut och springa en tur, men spåren där jag springer var upptagna av några jönsar som typ höll på med orientering. Nu tror väl ni att jag ska ha det som ursäkt att inte springa men nej nej nej, jag sprang igår, fast det blev inte så långt 30min i ett tempo på ca 5min per km.

Vilka underbara dagar vi har här nere i skåne. Idag har vi haft ca 17 grader i skuggan!

Skolan började idag igen efter påsklovet. Det började med English, våran lärare är en ung tös som inte kan något om läraryrket överhuvudtaget! Hon ger oss en uppgift sen ska vi göra den själva när vi e klara ja då sitter vi typ bara och pratar. Idag satt vi och pratade första halv timmen sen fick vi sitta vid datorn och slå upp "det ligger en hund begravd här" eller nåt. Visst att det tar en timme! Så vi satt ju och surfade.
Sen hade jag matte en timme. Matte e jävligt roligt när man förstår det och jävligt tråkigt när man inte förstår. Idag va det jävligt roligt!

Var och gick på stan me Karolin efter skolan, det enda vi kom hem me va 1,5 liter mjölk, 1 liter fil, några championer, en röd paperika och så handlade jag något som ska göra mina muskler större av all den träning jag gör!  :) Hon sa även att det kunna göra så att man gick upp i vikt och det behöver jag ju göra, men det ska bara bli i muskler så det gäller att träna.

Karolin sitter och tittar på "The Hills" på MTV och fy fan vilket patetiskt program, det e ju sjukt hur folk kan titta på det. Massa bortskämda småflickor som tror att dom äger hela världen. Fan ge upp!

Golf.....

Igår gjorde jag min första golf runda för denna säsong, 9 hål på 48 slag! Jaja inte så bra men för att klara grönt kort fick man slå 45 slag så med lite tur och lite träning kan man nog ta det där gröna kortet. Jag spelade med Jörgen 42 slag och Amanda 59 slag.
Det va en riktigt bra dag igår, efter golfen blev det varma mackor och Bond film.

Just nu sitter jag och väntar på att frukosten ska sjunka ner så jag kan ut och springa. Har inte tränat sen i fredags så jag får väl se hur långt jag orkar idag.

Fan jag kom just att tänka på en sak, jag har ju inte fått nå jobb i sommar! Kanske blir att leva på a-kassan och sola hela sommaren me lillsyrran, som ska ha barn i Augusti så hon får inte jobba på hela sommaren. undra fall dom har räknat ut det där. Det ska nog jag tänka på när jag ska skaffa barn, tänk vad lyxigt för karolin, sluta jobba i Juni och föda i Augusti.


Fest......eller kalas

Igår var det fest trodde vi men det blev bara ett kalas med mat och 3 öl.
Idag har jag och karolin vart iväg till hennes föräldrar och tvättat min bil. Den blev väl fin, men jag vill köpa en ny bil nu, det börjar bli tråkigt me denna bil nu. Jag har ju faktiskt haft den i typ 3år!
Jag känner i mina ben att jag behöver vila lite efter all träning, vilo dag fram tills måndag då jag kör igång igen.
Man får ju inte överbelasta mina muskler, dom ska ju ändå bära mig i många år framöver.

Sen har Mora IK gjort sitt första nyförvärv för nästa säsong. En man kallad "Z"! Hur töntigt är inte det!?
Men jag e faktiskt nöjd me denna "Z", tror han kommer blomma ut än mer i Mora än vad han gjorde i Mariestad.
Måste ju komma på ett annat namn än "Z", MIKAEL ZETTERGREN, man kan ju inte kalla han för Micke.
Har ni några förslag?

Kaxett - Lite mer av det goda

Jaha då ska jag börja blogga

Ja efter påtrykningar från min familj (mest stora syster) ska jag börja blogga.

Dum som jag är har jag anmält mig till både Vansbrosimningen och Lidingöloppet.
Simmningen är 3km i en svinkall å! Lidingöloppet är 3mil terränglöppning.
Ja det första man fick göra va att sluta röka efter ca 10år. Har inte rökt nå sen i Måndags.
Men ikväll kommer det nog bli en eller kanske två cigg, det är fest!
4.2mil har jag joggat denna veckan uppdelat på 5gånger. Är nyss hemkommen från milen.
Det går hur lätt som helst att springa milen i prat takt, men det tar ca 55min så det går långsamt.

Simningen va desto värre, 1km tog jag mig i går inne på badhuset i Ystad, fy fan va det va jobbigt!
Men jag är bara i början av all träning än så länge, det kommer bli bättre.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan möta min älskling som slutar jobbet, sen är det öl, sprit och fest!

RSS 2.0