Jobba

Ja det var längesen jag skrev något här men hur ska man ha tid till det?
Jag har ju jobbat i 2veckor nu, sista dagen imorgon för denna gången. Jag kliver upp på morgonen äter och sen åker jag till jobbet. När jag kommer hem strax efter 14 så är det att umgås lite med Karolin för att sedan kolla mejlen plus att spela lite TW. Ja efter det ska vi laga mat och gå ut med hunden. Sen är klockan runt 18 och då är det mina favorit program på kanal 5 i en timme. Sen måste man läsa tidningen och titta fall det hänt nå i hockeyns värld. Innan man går och lägger sig ska man gå med hunden och umgås lite med Karolin.
Ja ni ser, jag har inte så mycket tid till att skriva här men ska försöka bli bättre på det, även fall ingen bryr sig så tycker jag det är roligt att skriva av sig lite.

Jag förstår inte folk som säger att det är så himla svårt att få jobb i dagens Sverige. Här nere i Ystad skriker dom efter mig, dom drar i mig för att få mig. Nej riktigt så är det väl inte men jag har ju jobbat för Lernia under 2veckor nu och dom ville förlänga den tiden några månader till. Dom hade fixat jobb i Trelleborg åt mig. Men jag hade ju sökt jobb på Polykemi i förra veckan och varit där på intervju i fredags. Dom ringde mig i morse när vi hade fika på jobbet och erbjöd mig en tillsvidare anställning. Jag tacka så klart JA!
Det ska bli skönt att få ett "fast" jobb igen. Dock har jag ju 3månader prov anställning men det kommer jag ju klara mycket bra så det kommer inte vara några problem att fortsätta efter det. Lönen är väl så där, men den är så jag klara mig och kan spara undan en liten slant så vi kommer iväg till thailand någon gång :)

Vi har kanske fått en ny lägenhet om vi vill, den ligger inne i stan. En 4a som kostar ca 9.000kr i månaden!
Tar vi den blir det inte mycket kvar och leva på efter alla räkningar och absolut inge thailand men det är roligt och få chansen att få en sådann för dom är eftertraktade. Karolin ska nog titta på den på tisdag och knäppa lite kort åt mig så jag får se lite hur den ser ut me  :)

Nej nu ska jag äta lite cheescake och titta på nå dåligt på tv.

Jobba

Den helgen har inte varit nå rolig alls.
Dock så sprang jag 8km i fredags utan problem, konditionen finns i min kropp.
Imorgon ska jag äntligen få lite ordning på mitt liv, även fall det kanske bara blir under 2veckor så är det iaf något. Ska bli så skönt att känna att man gör något igen, hatar att bara vara hemma och itne göra något!
Jag börjar 05:30 och ska cykla in så jag lär väl vakna 04:30 senast! Hoppas bara man kan somna tidigt ikväll då.

Idag har jag som sagt inte gjort nå roligt, sökt ett 10-tal jobb och tittat på massa skidor på tv. Det gick ju bra för Sverige idag, dubbla vinster i sprint och en andra plats i slalom för herrar.

Hmm kanske man ska gå och raka sig och duscha så man är lite fräsch imorgon på ny/gamla jobbet.
 


Lernia

Ja nu har det blivit klart med lite jobb för mig. Dom ringde från Lernia och sa att Draka Kabel behövde hjälp under 2 veckor i första hand. Eftersom jag har varit där och var mycket omtyckt så ville dom ha tillbaka mig. Det va faktiskt så att Draka ringde till Lernia och frågade efter mig, men jag var ju inte anstäld av dom längre. Så dom ringde och frågade fall jag ville bli anställd igen, självklart vill jag ju det. Lite konstigt var det dock när jag igår var till Lernia och skrev på anställningspappren. Jag fick även skriva på uppsägning direkt, dom sa att det var enklare än att anställa mig på 2veckor och sen om det blev mer så var det svårare att förlänga det än att bara riva uppsägningen.
Jaja jag har iaf jobb under 2veckor, börjar månadg 0530.

Det gick inte att köpa nå företag för mig d¨å jag inte kunna få fram pengar. Men det kommer fler tåg i livet.
Just nu vill jag bara jobba! Få komma hemifrån lite och verkligen känna att man gör något.
Mina dagar just nu består ungefär bara av att sitta i soffan och spela dator eller titta på tv. Det är ju inte direkt nå liv.

Jag har börjat träna nu igen, hade ju ett uppehåll efter Lidingöloppet och fram tills nu. Men nu är det hård träning inför Vasaloppet och Vätternrunt. Dock så har jag inga skidor här nere och det finns inge snö så jag får träna med att springa med stavar och hoppas att det ger ungefär lika träning.
Om jag inte har nå jobb så ska vi åka upp till Mora en vecka innan jag ska åka för att jag ska få känna lite på skidorna och så.

Nej nu ska jag kanske göra mig lite mat eller diska lite. Vi får se vad jag gör :)

Inget liv

Nej usch vilket tråkigt liv jag har.
Jag har inge jobb och det är dåligt väder så man kan inte vara ute heller, så jag sitter i soffan hela dagarna och inte gör något! Det måste vara det tråkigaste som finns!
Det finns inte så jätte många jobb och söka heller men jag söker väl dom som finns.
Karolin är jätte duktig och jobbar nästan hela tiden känns det som.

Jag har börjat träna inför vasaloppet nu :) Det är bara 56 dagar kvar nu. Jag sprang 5km ute i skogen med stavar och det va fan jobbigt för armarna, vet inte hur jag ska klara mig 9mil på skidor men nog fan ska jag i mål på nåt sätt!

Det har varit full storm här nere i 2dagar nu, våran framsida ser ut som en öken. Först har all snö från åkrarna blåst hit och bildat stora drivor så vi får lov att parkera bilen ute på vägen. Men inte nog med det, när det inte finns nå mer snö på åkrarna vad händer då? JO all jord och skit blåser det med. Så det är så skitit här så det är fruktansvärt! Det ser ut som en öken!

Nej nu ska jag söka lite jobb innan Karolin kommer hem.

RSS 2.0