OS-invigningen

Det blev en tidig morgon idag, klockan 03:00 ringde klockan. Det var bara att ta sig till soffan för att titta på denna upplevelse som en OS invigning ändå är.
Man hade ju hört att den hade kostat enorma pengar, mest av alla vinter OS, så förhoppningarna var högt stälda.
Va får man då se?
Ja jag höll på att somna flera gånger och det var inte för att jag va trött utan för det var så dåligt!
Det va inga snygga danser, inga snygga formationer och PLAYBACK!
Det hoppade några indianer på den där scenen hela tiden kändes det som. Det enda som var snyggt var väl lamporna i publikhavet. Det va lite snyggt men för så mycket pengar hade det kunna bli mycket snyggare.
Och sen såg det ut som iaf opera sångaren sjöng PLAYBACK! Tyckte det nästan såg ut som alla gjorde det men får verkligen hoppas att dom inte gjorde de.
Fast jag grät nästan en tår när dom gjorde alla hyllningar till den avlidne georgien. Det va fint gjort.

Sen denna eld? Vem tände den? Och varför så många?
Så mycket pengar och allt dom får ihop är 3st pelare som lutar åt en fjärde. Jag menar kommer ni ihåg hur elden tändes i peking, det va mäktigt och i sidney!
Hur kan man tända en olympisk eld inom hus? Det är väl ingen som ser den där och nu tände dom visst någon utomhus med men varför skulle man tända den inomhus. Dom hade ju bara kunnat tända den utomhus och göra den jätte stor istället för att ha flera små och dessutom en inomhus!

Ska jag ge ett betyg till invigningen får det bli max en 2 av 5 möjliga. Det är knappt så den kommer upp i 2an men för hyllningarna till den avlidne så höjs betyget!

Stjärnan nerbäddad, kan missa vasaloppet!

Ja nu ligger man nerbäddad hemma i soffan med magsjukan! Usch och fy fan, säger jag bara.
Det började natten till tisdagen. Jag kanske inte ska skriva vad jag gjorde den natten men sov va en sak som jag absolut inte gjorde, utan jag va nog mest inne på toaletten.
Hur pinsamt är det inte att sjukanmäla sig till jobbet då? Det skulle bli min 7e dag på det nya jobbet och jag blir sjuk! Nej hoppas dom har förståelse för att man kan bli sjuk när som helst. Men jag lovar att jag kommer gå dit i feber fall jag får det på dom närmaste månaderna. Jag vill ju faktiskt vara kvar på jobbet då det verkar bra.
Inatt har jag lyckats sova nästan hela natten, lyckligtvis har jag inte behövt vara på toa iaf.
Men magen mår inte bra, får se vad dom säger fall jag ska jobba imorgon eller fall jag ska vara hemma och minska risken för att smitta någon annan på jobbet.
Jag vet inte hur lång tid det helst ska gå innan man kan gå tillbaka till jobbet efter en magsjuka?

Jag kan ju säga att det inte har blivit mycket träning inför vasan men jävlar om jag inte tar mig i mål!
I mål ska jag på nåt eller annat vis! Det får göra hur ont som helst i hela mig, det skiter jag i, för i mål ska jag!

Kan ju säga en rolig sak iaf, det snöar här nere i Ystad :)

Helgen

Ja vad ska man säga om denna helg då?
I Lördags var det meningen att vi skulle ut till Brogård och tillbringa kvällen med Rosa och Lasse men så blev icke fallet för dom hade inte skottat upp deras väg in till gården. Då kom jag på idén att vi kunna åka och bowla istället. Familjen Larsson fick ju så klart följa med. Karolin började dricka öl och blev nästan lite full efter första :)
Jag, Karolin och Johanna var på en bana och sen va Annelie, Jörgen och Amanda på den andra. Jag vann första omgången rätt så säkert för att sedan i andra omgången va helt sämst! Första fick jag 140. Amanda drog till med en riktigt bra serie i sin näst sista, hon fick 186p tror jag de va! Då självklart fick ju jag lov att visa vem som bestämde, efter en liten svag inledning på sista serien så smällde jag till med 2st strike på rad och sen en spärr för att sedan i omgång 6 göra ytterligare en strike och sen rullade det bara på, 6st strike på rad! Har aldrig hänt mig förr. Det värsta va att tiden va ute och jag hade mitt sista slag kvar så jag fick aldrig avsluta den serien men jag hade över 180p efter omgång 8 och sedan 3st strike till som dom inte hade räcknat eller fall det va efter omgång 9, men jag hade lätt fått över 200p om jag hade fått avsluta den!

Sen åkte vi in till stan och åt lite på donald för att sedan dra vidare till Kingsan. Dock va det bara jag och Karolin som stannade på Kingsan, dom andra åkte hem. Sara och Martin satt redan där och drack öl. Efter 3st öl drog vi vidare till PC och där gick kvällen snett för mig. Jag beställde in den ena efter den andra Mintun och tills slut hade jag gjort av med alla pengar! Men vi stannade inte där utan drog till "lite mer" dock va det 25års åldersgräns och Martin e bara 24. Så då åkte vi hem. Då började Anders att spy! Eller ja jag somnade först säger Karolin, jag har inge minne alls! Jag hade tydligen legat och spytt till klockan 4 då Karolin tröttnade på mig och skickade ut mig i soffan. Då märker hon att jag inte hade träffat hinken som jag hade ställt brevid mig i sängen utan jag hade spytt ner hela golvet och alla kläder och lite på sängen me.
Fan va jag e äcklig, men det är inte lätt att pricka när man sover. Söndagen började lika roligt den, när jag vaknade på soffan va det bara in på toaletten för att spy igen och så höll det väl på fram till klockan två kanske.
Karolin skulle jobba eftermiddag den dagen me och jag skulle köra henne in. Men så blev det inte, utan hon fick åka buss. Hon va måttligt glad på mig vill jag säga.

Ja nu glömmer vi helgen och skriver lite om Måndagen.

Jag började mitt nya jobb idag, Polykemi heter det företag jag e på nu. Fick 3månader prov anställning först och främst, men sköter jag mig och jag trivs så får jag vara kvar om dom vill ha mig kvar :)
Så¨skönt att inte vara anställd av ett bemaningsföretag längre utan känna sig delaktig i företaget.
Idag har jag dock itne gjort så mycket, mest gått igenom företagets historia och säkerheten och så vidare.
Men jag tror det kommer bli jätte bra, dock lite tungt och skitigt men det måste jag ju lära mig me :)

Nu sitter jag här hemma själv, Karolin jobbar, jag kan inte duscha eller diska för sätter jag på vattnet så läcker det inne i vårat förråd. Märkte det när jag skulle vika in tvätten, helt blött hela golvet! Det var bara och stänga av allt och slänga ner handdukar för att få upp allt vatten. Har även försökt fått tag i våran vaktmästare men han va på datakurs så vi lär inte få det fixat förrens i morgon! Kul att inte få duscha eller diska upp all skit!

Nej jag får väl slänga mig i soffan och sätta på TVn för att se fall det är nå bra.

RSS 2.0