Dagen efter

Ja nu är det gjort, nu har jag sprungit Lidingöloppet på 3mil! Jag är jävligt stolt över mig!
Fan va jag e bra!
Det började väldigt lugnt, för lugnt för min smak då första 5km gick på ca 34min! Men sen ökade jag farten lite och sprang nästa 5km på 25min. 1,5mil tog mig 1timme 26min och 45sekunder det tycker jag e helt ok.
2,2mil sprang jag på 2timmar 2minuter och 45sekunder, det är jag stolt över, en mycket bra tid enligt mig själv.
Men sen så tog mina fötter helt slut, jag hade så jävla ont under fötterna, det kändes typ som att jag sprang på glödande kol eller nåt! Nästa 3km gick så sakta så, efter 2,5mil hade jag vart ute 2timmar 34minuter och 32sekunder. Över en halv timme på 3km! Men men det va inte tiden som va viktigt utan att jag tog mig i mål och det gjorde jag på tiden 3timmar 7minuter och 12sekunder! Jag hade siktet inställt på under 3timmar men va fan jag tog mig i mål iallafall! Det va det viktiga denna Lördag.
Jag kan säga att sista 300meterna så sprang jag så jävla fort, det tog inte mer än 30sekunder jag lovar! :)
Kanske inte så fort men det gick fort, jag sprang säkert om 2-300 pers då!
Jag vill även säga ett jätte tack till min älskling som var med mig före, under och efter loppet!
Jag älskar Karolin! Sen även ett stor tack till min Mamma som hade tagit sig ner och efter lite fel körningar och sånt så var hon iaf där och skrek på mig när jag sprang upploppet! Jag älskar min mamma!

Här kommer lite bilder från loppet, Karolin som har varit fotograf.



Uppvärming :)



Toalett besök innan loppet.



Jävlar va laddad jag är!



Hitta anders :)



Efter ca 6km.



Upploppet, mamma står och böjer sig fram och skriker på mig och jag spänner mig och vrålar tillbaka!



Äntligen i mål :)

Dagen innan

Ja usch och fy fan säger jag bara, det började redan igår. Började må illa, super nervös!
Imorse efter faktiskt en hel natts sömn så glömmer jag att ställa in mjölken efter frukost. Karolin hittade den där när hon gick upp några timmar senare. Ja mina tankar är någon helt annanstans än på att ställa tillbaka mjölken.
Usch va jag har mått dåligt på jobbet idag! Första 3 timmar va jag på 3 toa besök :)
Men nu har vi landat i sthlm på hotellet som vi har fått av Mathias och stora syster, ett jätte tack till dom två.
Nej jag orkar nog inte skriva mer nu, ni får vänta tills i morgon och se hur det har gått för mig.
Men snälla håll alla tummar för mig under morgon dagen!
Karolin är helt underbar som stöttar mig hela tiden! Vilken tjej hon är, ni skulle bara veta! :)

Måste bara berätta att i torsdags vaknade jag med sån jävla värk i hela kroppen! Usch kunde knappt gå.
Det va så att jag hade drömt att jag åkte pulka efter en bil och hoppade och hade mig. Drömmen slutade med att jag flög lite för långt i en snövall och flög som en vante långt som bara den. Jag landade ganska hårt och slog mig, sen vakna jag och hade så ont i kroppen!
Undra hur man kan få ont i kroppen av en dröm?

Pengar rullar in som dom ska

Ja det började i förra Lördagen med 5rätt på V75 och vinst på 117kr (dock spelade vi för 248kr så det blev lite minus där). Men sen så, Mora-Björklöven enkel 1 och vinst på 15kr! :) Det var i Onsdags. I fredags var vi i malmö för att titta på hockey mellan Malmö-Mora och satte Mora vinst även där, ska spela 20kr på Mora vinst varje match under säsongen. Vinsten blev 55kr. Plus 70kr på Mora IK hittills! :)
Sen idag blev det spel på v75 igen och fick 6 rätt, vinsten blev 1770kr! Dock så får jag själv bara ca 23% av den men kommer ändå gå ca 190kr plus. Satt med 6rätt inför sista loppet och då är man lite nervös. Hade 3 hästar med i sista men ingen som hade någon chans igentligen. Jag la in 200kr och vi spelade för 900kr.

Bara forsätta spela och hoppas dom stora pengarna rullar in snart.

Vilken match det var i går. Mora var väl tillbaka pressade ganska mycket men jag tyckte dom gjorde en helt perfekt borta match mot ett så bra lag som malmö är.
Lasse Johansson var helt klart bäst på planen! Vilken match han gjorde, hoppas han är så bra och att det inte bara va denna matchen. Men jag tycker jag har sett detta lugna spel hos honom förr så jag tror mycket på att han kommer kunna bli en av dom 2 bästa i allsvenskan i år!

Gofen

Ja i Fredags va tiden inne. Min pärla gick sönder! Jag och karolin var inne i stan och skulle hämta ut biljetterna till malmö-Mora matchen nu på fredag. Vi parkerade utanför ett hotell inne i stan och jag sprang och fixade biljetterna. När vi skulle åka därifrån så blev det en liten smäll när jag tog upp kopplingen för att köra iväg. Kopplingspedalen var i botten hela tiden. Först trodde jag att hela skiten va sönder. Ja iaf så gick det inte att växla så Jörgen kom och drog hem oss. Han tittade lite på bilen och det var bara en fjäder eller nåt som hade gått sönder, det tog väl kanske 10min sen hade han fixat det :)
Men så idag när vi var på väg hem efter att ha hyrt film så kände jag att det var nåt som lossnade på bilen och kopplingspedalen var helt lös, som tur va hade jag fyran i och inga andra bilar som var ute och körde. Vi tog oss hem med nöd och näppe. Väl hemma så ringer Jörgen och säger att vi ska komma till dom så han får titta på bilen igen. Starta utan koppling är inga problem :) Fick i 2an som jag sedan startade bilen med och åkte på hela vägen. Det visade sig vara grejen som Jörgen hade lagat me som hade lossnat och han satte dit en ny, drog dock åt lite hårdare denna gången. Vi får se hur länge det håller men hoppas iaf att jag kan ta mig fram och tillbaka till jobbet denna veckan!

Frustrerad

Igår tänkte jag att jag skulle sätta nytt personligt rekord på 1mil, men itne gick det heller!
Mitt rekord är från tiden jag gjorde lumpen och då kan jag itne dirket säga att jag va så konditionstränad som jag tycker att jag är idag. Men tiden från lumpen va 43:12 eller nåt sånt, vet inte exakt på sekunden.
Igår sprang jag på 44:09! VA! Jag har aldrig varit bättre tränad rent konditionsmässigt som jag är nu och ändå slår jag inte ett sånt gammalt rekord.
Nej jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag tog verkligen helt slut på mig. Första 3km gick på 12min första 5km sprang jag på 21min sen va jag nästan helt slut! Sista 2km gick dock på ren vilja för att jag skulle komma under 45 iaf och det gjorde jag. sista 2km gick nog på strax under 8min.
Men jag fattar inte vad jag gör för fel, ok jag är inne i en tung träningsperiod nu och jag va inte ut vilad, men ändå!
Nu är det ju så att jag ska springa 3mil så jag behöver inte vara snabb på 1mil och det är ju skönt :)
Fick alla papper från Lidingöloppet på posten idag och blev väldigt nervös faktiskt :)

Ihelgen ska vi städa ur våran gamla lägenhet för att sedan bli av me den så tidigt som möjligt förhoppnignsvis redan på onsdag.
Sen på Måndag får vi VIASAT och massa tv-kanaler, fan va skönt att äntligen få titta på tv igen, men då är det så att jag jobbar eftermiddag på Draka och kommer ändå inte att få se nå som jag vill, Champions legaue i fotboll och allsvenskan i hockey börjar ju! Men jag får titta desto mer veckan efter. HAHA

Sol igen :)

Ja Onsdagen bjuder på ett underbart väder och jag sitter återigen med bara shorts och sloar :)
Fast idag har det inte varit en sån där lat dag utan idag har jag faktiskt jobbat första dagen på mitt nya jobb. Jag har ju varit där i 2 månader tidigare så jag kände igen det mesta, men lite pirrigt va det ändå inatt när jag försökte sova. Vaknade med världens smärta i nacken, den har inte gått över än!
Började inte förrens 08:30 så jag hade lite sovmorgon. Det va skönt att få ordning på vardagen igen.
Lite tråkigt med tanken på vädret vi har men jag slutar ju kl 14:00 så jag hinner med både solen och tjäna pengar :)
En stor nackdel med dagen är att jag får lov att vara själv ända tills ikväll vid nio halv tio! Karolin har fått rycka in och jobba, skönt för henne med att få ordning på vardagen tror jag.

Fotboll ikväll, Malta-Sverige, men vem bryr sig igentligen om den matchen? Sverige kommer vinna lätt. Det är dom andra matcherna som är mer intressanta ur Sveriges perspektiv. Albanien-Danmark och Ungern-Portugal, om albanien vinner och det blir oavgjort i den andra matchen så är helt plötsligt Sverige väldigt nära VM :)
Även fall jag inte tror dom kommer dit men man hoppas ju alltid! Hoppet är det sista som överger en människa har jag hört :)
Men jag får sitta och titta helt själv.
Sen har jag för ont i min nacke så jag kan inte springa idag! Jag som ligger i hård träning för lidingöloppet!
Men vi tar nya tag i morgon.

Sol

Just nu sitter jag ute i bar överkropp och shorts med en dator i knät.
Vilket skönt väder det är, man kan ju nästan åka och bada.
Inte ett moln på himlen är det och solen är grymt varm, känns som det är hög sommar nästan.
Jag har varit inne i stan idag me opch fixat lite saker. Våran gammla lägenhet inne i Ystad är det någon annan som har fått nu, vi ska bara bestämma när dom ska ta den. Jag hoppas dom kan ta den typ nästa vecka eller nåt sånt. Snabbt iaf! Sen var jag på arbestförmedlingen på möte men eftersom jag har fått ett jobb så behövde jag egentligen inte gå dit men jag ville prata lite om starta eget. Känner att jag kommer starta något till nästa sommar :)
Lernia har sitt kontor i en liten by typ som Mora några mil utanför Ystad, Tomelilla heter byn. Dit va jag idag och fick kläder och skrev på anställningspapper :) Lite dålig lön men hey det är ett jobb iaf!
Börjar imorgon kl 08:30 :)

Nej nu börjar det bli för varmt att sitta här ute i solen så jag ska väl gå in en sväng och svalka av mig innan det blir mer sol för mig! :)

Mycket nu

Oj vilken vecka det har varit och oj vilken härlig början på denna veckan.
Vi tar en sammanfattning av förra veckan först.
Vi fick flytta in i Johans lya som den är kallad. Ett "hus" som ligger vid Björkvallen där Öja FF har sin hemmaplan.
Egentligen är det bara en lägenhet men vi kallar det för hus då vi inte har några grannar förutom en loppis vägg i vägg. Det är en två på ca 80kvm jätte fint! Lite gammalt men det fick en ny start när våra saker kom in, sen va vi ju på IKEA och handla saker så det är jätte fint här ute nu!
3! 3 gånger fick vi lov att åka till IKEA, men nu ska vi fan inte dit på ett bra tag!
I fredags hade vi bjudit in Familjen Larsson på middag och fotbolls tittande. Jätte mysigt och god pastasallad fick vi till middag, efterrätten blev cheescake! :)
Jörgen hjälpte att sätta upp en lampa medans vi andra tittade på friidrott :)
Lördag va det tvärtom, vi blev bjudna till familjen Larsson på fotbolls tittande och jisses vilken match vi fick se!
Zlatan kan göra mycket men i lördags va han ganska dålig i ca 93 minuter men sedan vet väl alla vad som hände :)
Det är ganska roligt att titta på fotboll med Karolin, hon lever sig verkligen in i matchen. Hon kan till och med börja skrika när motståndarna får bollen på mitt plan och ska anfalla, då börjar hon bli nervös och tror att dom ska göra mål :)
Jag måste ju faktiskt nämna att Mora IK vann hemma mot lexand med 6-3 :)

Dagen idag då?
Jo den började med att vi hade jätte tråkigt så vi motionerade lite. Jag sprang en mil med vikter runt benen som vägde kanske lite mer än ett kilo. Det tog mig ca 51 minuter att springa den milen på. Jävlar va jobbigt det var med vikterna på!
Ringde till Lernia och fråga fall dom hade något jobb till mig och det enda dom sa va att jag fick skicka in en ansökan vi deras hemsida, de e gjort nu.
Ja sen har jag ringt och skällt på 3 för deras jävla internet funkar nästan aldrig! Max 8 minuter kan vi surfa i streck!
Åkt in till stan har vi med gjort, bytte in en sån där kolsyre patron eller vad det heter plus att vi köpte nya flaskor till den. Sen hade jag fått paket som jag skulle hämta ut på willys, det var från Viasat. Vi har nämligen beställt parabol :)
Den kommer dom och fixar först om en vecka men vi har då fått grejerna.
Visade lägenhetn i Ystad för en kvinna som blev jätte intresserad och skulle prata med ystadbostäder om hon inte kunna få den.
På väg hem fick jag släppa av Karolin hos hennes kompis Caroline, dom skulle väl dricka kaffe och prata skit som dom alltid gör :)
Nästan direkt efter jag släppte av henne ringer telefonen och jag svara: Anders. I andra luren hör jag någon presentera sig som Chatarina från Lernia. Strax efter att hon pratat med mig imorse hade Henrik på Draka Kabel ringt och behövt folk och efter som jag har jobbat där förr och nyss ringt och vela ha ett jobb hade hon mitt namn i huvudet och frågade fall dom ville ha tillbaka mig. Självklart ville dom väl det! Jag hade gjort ett jätte bra jobb där. Så nu vill dom att jag ska börja jobba på Onsdag redan :) Självklart tackade jag JA!
Så nu har jag jobb! :) Iaf någon månad framåt till en början men det är alltid nåt.
Fan va bra det är att visa framfötterna när man har ett jobb, det e därför jag får komma tillbaka igen!

RSS 2.0