Sjuk

Ja usch, är så förkyld så jag håller på att dö känns det som.
Orkar inte göra nå, jag bara ligger antingen i soffan eller sängen.

Saknar min Karolin!

Mora

I Tisdags åkte vi upp till Mora bara helt så där, jag hade inge jobb resten av veckan så det va bara å sätta sig i bilen och åka de.
Har varit en helt underbar vecka där uppe tycker jag. Värre är det nu, jag åkte hem i Söndags utan Karolin!
Hon ska vara uppe i Mora en hel vecka till!
Men jag fick me mig en hund, hälleforsare eller vad rasen heter, hunden heter iaf Kiita. Vi har det mysigt här hemma bara jag och hon.
Men jätte tråkigt utan Karolin.

Detta blev ett kort och dåligt inlägg men ändå nåt :)

inget egentligen

Söndag och vi har just varit hos Anneli och druckit kaffe, eller ja Karolin har iaf. Nu ska vi åka in till stan för att titta på när Johanna spelar handboll.
För övrigt denna helg har vi inte gjort ett skit, bara legat i soffan och varit väldigt lata.
Vädret är så himla tråkigt så man har inte lust för nånting.
Karolin klättrar nästan på väggarna här hemma medan jag tycker det är ganska skönt att bara vara.
Det är mycket skönare att bara vara när man har ett jobb under veckorna.
Imorgon ska jag försöka få tag på en mäklare som är väldigt svår att få tag på, har försökt i 2 dagar nu. Hoppas han svarar imorgon så jag kan få veta lite fall det är någon idé och ens försöka köpa en lokal så jag kan starta mitt egna företag någon gång.
Håll tummarna för mig!

Ikea

Äntligen helg efter en vädligt hård vecka på jobbet. Eller inte, jobbade bara 3 dagar.
Men skönt att känna att det är helg och man är ledig.
Vi ska åka i väg till Malmö och gå på IKEA med min svärföreldrar. Aron ska titta på ett kök till ett hus som han snart ska börja bygga. Han köpte en mark ovanför där dom bor nu för att bygga ett hus och sedan sälja det, hoppas han kan tjäna en liten peng på det. Jag tror han har sagt åt mig att jag ska måla hela huset.
Han fixade ju ett jobb till mig i sommras, jag skulle måla ett hus. Han höll på att riva deras stall och då behövde dom måla huset samtidigt och tydligen så va Aron nöjd med mig så han låter mig måla hans nya hus. Det ska bli roligt.
Dock så kommer det bli ganska tråkigt på IKEA, vi har inga pengar att köpa något alls!
Men nu kom svärföreldrarna så nu måste jag dra.

Vardagen

Ja igår var man tillbaka på Draka efter en veckas uppehåll.
Inget hade förändrats och dom hade ungefär lika lite och göra nu. Vi får hålla tummarna att dom vill ha mig kvar iaf till jul.
Ja idag har jag inte gjort nåt alls, Karolin ligger bara och sover och jag bara väntar på att få åka till jobbet, jag börjar 14.

Jag har kommit på att jag inte är någon TV-spels människa så jag har lagt ut lite spel på tradera och hoppas att jag kan få tillbaka lite pengar. Jag ska sälja mitt FIFA10, det va ju massa buggar i det plus att jag tycker det är roligare att bara vara manager i ett lag. Ja så klart har jag ju köpt FM10 istället :)

Nu ska jag gå och laga mig lite mat innan jobbet och så jag får en matlåda.

En fråga bara, får man ha inne hundar som man får ha inne katter? Eller va är det för skillnad på djuren, en katt vill ju vara ute lika mycket om inte mer än en hund.

Ingen bra Lördag

Dagen började med att jag pratade med kenny i telen och bestämde mig för att vara med och tippa trav.
Men det var på ett vilkor, att jag skulle få bestämma några hästar. Dock så ville kenny inte spika dom 3 hästar jag ville och han övertala mig att spika i lopp 3 istället för lopp 4 som jag ville! Ok jag gav mig nog lite för lätt i det läge men men. Självklart så blev det som jag ville ha det och hade vi gjort som jag sa hade vi fått 7rätt och lite över 7.000kr, nu gjorde vi som kenny sa och då blev det 6rätt och 50kr! Men jag ä´tn bitter.
Sen hockeyderbyt, ja det behöver vi nog inte prata om.
Jag ringde iaf viasat och skällde lite på dom, man betalar mycket pengar för att få se den bästa hockeyn i allsvenskan sen sänder dom inte ett topp möte och sveriges hetaste hockeyderby!
Dom fick sig en liten känga och hoppas att dom tog åt sig och bättrar sig i framtiden.

Nu ska vi åka till stadium i Kristianstad för att köpa träningsskor till Karolin som är jätte duktig och har börjat träna. Men hon måste få ett par riktiga skor så hon inte får ont i fötterna eller gör svarta märken på det nylagda golvet på Friskis och Svettis :)

Kalla mig taco-anders

Ja som ni vet jobbar jag för Lernia och jag har varit uthyrd till Draka kabel under någån månad men i måndags sa dom att dom inte behövde mig förens nästa tisdag, eller ja jag fick jobba tisdagen me men sen skulle jag inte komma tillbaka på en vecka.
Ja jag tänkte väl kanske att Lernia inte hade nå andra jobb och då får man vara hemma med betalt.
I onsdag var jag ledig men dom på Lernia trodde att jag skulle få jobba på fredag med att bära in kössaker som någon hade köpt.
Men så i Torsdags morse strax efter 08 ringer dom mig och säger att jag ska åka till Landskrona och jobba!
Jippi tänkte jag, nej men faktiskt skönt att ha något att göra. Jag satte mig i bilen strax efter 09 och körde dit, jag skulle bara jobba till 14 så det kändes lite onödigt.
När jag kommer till det företag jag ska vara på så är det "Santa Maria", haha fan va kul. Jag fick typ göra dessa tortilla bröden som ni äter till Tacos :) Dom mjuka. Det va faktiskt jävligt roligt. Idag blev det dock ingen tillverkning utan bara städa! Inte lika roligt. Men jissös vilken modern och snygg anläggning dom hade, allt gjordes av maskiner verkligen allt! :)

Nej oj va klockan blev mycket, jag ska vara inne i stan om 10min för att hämta Karolin som e så duktig att hon tränar, nåt som itne jag orkar :)


RSS 2.0