Hjärnskakning

I Onsdags var sista dagen som jag och Karolin fick umgås med Amanda och Johanna på hela sommaren!
Vi bestämde oss för att åka till Tosselilla som är skånes sommarland. Vädret var jätte bra till en början. Soligt och lite moln på himmlen. Alla ni som har varit på ett sommarland någonstans i Sverige vet ungefär vad det finns att göra. Dock så började det att regna vid kanske 14 tiden, precis när jag och Johanna ville bada. Vi fick vänta lite med det och göra lite annat. men efter kanske 1 timme eller nåt så kom solen tillbaka och vi bestämde oss för att bada. Karolin och Amanda tyckte det var för kallt för att bada och det borde jag ha tyckt med, för jävlar vad det var kallt! :) Det sista jag skulle göra va att åka en ruschbana som man åkte på en madrass eller nåt. Jävlar vad den gick fort! Efter halva banan kom ett hopp och jag flög ganska långt, på slutet kom ett till hopp och då jävlar i min gata flög jag som aldrig förr! När jag väl hade landat så blev det sån smäll att jag inte klarade av att hålla upp huvudet och slog i det med ansiktet först. Blev illa mående och yr som bara den, resten av dagen hade jag huvudvärk. När jag vaknade efter en natt med väldigt lite sömn hade jag väldigt ont i nacken och huvudvärken hade inte gått över. Karolin blev orolig och ringde sjukhuset. Dom sa att jag hade fått en hjärnskakning troligtvis och dom vill att jag skulle gå till sjukgymnasten, ska dit imorgon innan vi åker till växjö.

Nu har jag fixat ordning lite tills vi åker imorgon och direkt började jag må illa och få ont i huvudet. Hoppas det släpper snart så jag kan fixa det sista.


Helgen plus lite annat

Idag är det Tisdag!
Vilken helg det har varit. På lördagen var vi och fick lite middag hos svärföräldrarna och svärmor färgade Karolins hår, riktigt trevligt faktiskt! Sen på kvällen kom då fotbollen som jag så klart fick lov att se och fy fan vad jag var arg! Det började ju redan innan matchen när man fick veta vilka som skulle spela! Adam Johansson?? Daniela Andersson?? Ja sen tror jag att jag satt precis hela matchen och gnälde på Kim Källström, han hade en straffmiss ett skott på mål och inte en enda passning som gick fram till en medspelare! Jag förstår itne vad denna Lars Lagerbäck tänker med när han tar ut ett svenskt landslag i fotboll? Undra fall han tänker att 0-0 och jag har ju varit en helt ok förbundskapten förr!
Nej jag säger bara några saker som jag hade gjort, Henok Goitom på topp tillsammans med Zlatan! Mitten hade jag ställt upp med Sebastian Larsson, Rasmus Elm (den enda som får godkänt mot danmark), Christian Willhelmsson och Johan Elmander som lite släppande forwad! Sen backlinjen är helt ok, men jag hade valt Benjamin safri eller vad han heter istället för Adam Johansson! (jag blev så arg här hemma att jag slängde sönder Karolins lampa)
AVGÅ LAGERBÄCK!!

Sen söndag var vi och tittade på ett hus men det va inget att ha, man hade kunnat gjort det jätte fint om man hade haft pengar att rusta för och det har inte vi. Är så trött på att bo i lägenhet nu!
Men efter det så var det ju finalen i Öppna Franska! Robin förlorade mot Roger Federer med flaggan i topp tycker jag!
Robin har nu skappat tennis hysteri igen i Sverige!
BRAGDGULDET TILL ROBIN!!

Valet gick väl så där tycker jag, det partiet jag röstade på gick fram så jag är väl ganska nöjd ändå :)

Skolan tar inte slut förrens på fredag men vi har inga lektioner kvar så jag är ledig hela veckan! :) Och på fredag börjar resan upp till min födelse stad och en plats som alltid kommer betyda mycket för mig, MORA!! Men först blir det ett stopp i Växjö där vi ska ha familje fest med karolins familj, ska bli riktigt roligt tycker då jag!



Nyduschade och sliskig! hahaha

Några skäl till att DU ska rösta i EU-valet på Söndag

  1. Ja, just du. Du kan påverka. Genom att rösta.Om inte du bryr dig kommer någon annan att göra det och bestämma hur ditt europa ska se ut. Se till att få det europa du vill. Röstar du inte ska du inte klaga efteråt!
  2. Ledamöterna - din röst i EU.
  3. Det är din rätt att rösta.
  4. Europaparlamentets ledamöter har mycket att säga till om.
  5. Det handlar om demokrati. Välj den ledamot som tänker som dig!
  6. En liten ansträngning med stora konsekvenser.

Ja det är väl självklart att man ska rösta på söndag! Eller om man har gjort det genom post röst eller vad det heter, huvudsaken är att rösta!

Sitter och tittar på SVT2 och topp namnen hos dom flesta partier sitter och diskuterar. Jag kan säga att den som jag tycker har bäst åsikter och den som har fångat min uppmärksamhet är Miljöpartiets Carl Schlyter. Även fast jag tidigare tänk att rösta på Vänstern. Nu fick man sig en liten funderare. Även den där gammla tanten Marit Paulsen tyckte jag sa lite bra saker och va ärligast av alla på nåt sätt.
Socialdemokraterna och Moderaterna var dom som sa sämst saker! Jag tyckte dom inte gav några svar alls!


Alf Svensson

hmm......idag har jag inte gjort mycket inte.
Skolan börjar ju ta slut plus att jag e trött på skiten! Hade dock Samhällskunskap A prov idag, det var om demokrati. Jag tyckte det gick ganska bra faktiskt, men det e svårt med samhäll för man måste skriva så mycket egna åsikter och reflektioner och det har jag svårt att få ner på ett papper så det låter bra. Men jag det va lätt ett godkänt iaf! Sista frågan va vilka partier som sitter i riksdagen och deras partiledare. Hur mycket jag än tänkte så kom jag fan inte på KDs, den enda jag tänkte på va den där jävla Alf Svensson! Sen när jag och Karolin ska åka ut i skogen och motionera skriker jag ut Göran Hägglund! Så dags att komma på det då!
Jag sprang en mil på 49minuter och Karolin var jätte duktig, först gick hon 1km sen sprang hon hela 4km i sträck! Tiden för henne spelar ingen större roll tycker jag. Hon är jätte duktig som har slutat röka och börjat motionera!
Maten vi lagade idag var, potatis som vi kokade, till det hade vi lax, hajmal och räkbitar i en sås av arla matlagningsgrädde. Jätte gott tyckte jag!
Nu ska jag inte göra något, Karolins kompis carolin kommer över och min Karolin ska färga den andras hår!
Jag får väl hitta på nåt framför datorn.

Tack och hej, leverpastej!

RSS 2.0