OS-invigningen

Det blev en tidig morgon idag, klockan 03:00 ringde klockan. Det var bara att ta sig till soffan för att titta på denna upplevelse som en OS invigning ändå är.
Man hade ju hört att den hade kostat enorma pengar, mest av alla vinter OS, så förhoppningarna var högt stälda.
Va får man då se?
Ja jag höll på att somna flera gånger och det var inte för att jag va trött utan för det var så dåligt!
Det va inga snygga danser, inga snygga formationer och PLAYBACK!
Det hoppade några indianer på den där scenen hela tiden kändes det som. Det enda som var snyggt var väl lamporna i publikhavet. Det va lite snyggt men för så mycket pengar hade det kunna bli mycket snyggare.
Och sen såg det ut som iaf opera sångaren sjöng PLAYBACK! Tyckte det nästan såg ut som alla gjorde det men får verkligen hoppas att dom inte gjorde de.
Fast jag grät nästan en tår när dom gjorde alla hyllningar till den avlidne georgien. Det va fint gjort.

Sen denna eld? Vem tände den? Och varför så många?
Så mycket pengar och allt dom får ihop är 3st pelare som lutar åt en fjärde. Jag menar kommer ni ihåg hur elden tändes i peking, det va mäktigt och i sidney!
Hur kan man tända en olympisk eld inom hus? Det är väl ingen som ser den där och nu tände dom visst någon utomhus med men varför skulle man tända den inomhus. Dom hade ju bara kunnat tända den utomhus och göra den jätte stor istället för att ha flera små och dessutom en inomhus!

Ska jag ge ett betyg till invigningen får det bli max en 2 av 5 möjliga. Det är knappt så den kommer upp i 2an men för hyllningarna till den avlidne så höjs betyget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0