Stolt svensk!

Vilken underbar dag detta har varit!
Inte bara vädret har varit näst in till perfekt och vi har motionerat. Sen blivit bjudna på mat av svärföreldrarna, vi gick på någon resturang och jag åt snitzel, SVIN gott! Karolin åt rödspetta som hon tyckte va SVIN gott!
Sen när man kommer hem läser man i tidningen, vilken svenskdag!
Vi kan börja med KUNG ÅKE SVANSTEDT! Vinner elitloppet med Torvald Palema!
Sen kommer ZLATAN och gör 2st mål i sista omgången av Italienska seria A och vinner skytteligan där!
ROBIN SÖDERLING slår ut världsettan Rafael Nadal ur Franska öppna!

Kung Åke, efter att blivit åtalad för djurplågeri och blivit avstängd på grund av "fusk" går han och vinner en av dom största trav tävlingar som finns i världen!

Zlatan, inför sista omgången har han gjort 23mål lika med Marco Di Vaio och ett mer än Milito. I första halvlek gör Zlatan ett och dom andra inga. I början av andra börjar dom andra gör mål och när det var 10min kvar så står alla på lika många gjorda mål. Då kliver ZLATAN in och klackar in sitt 25mål och vinner skytteligan! Första svensk som gjort det sedan kanske Sveriges bästa fotbolls spelare genom alla tider Gunnar Nordahl vann den för 54 år sedan!

Sen har vi Robin Söderling, kommer in i grus tuneringen som 23:a i världen. Får en ganska lätt lottning i dom första matcherna, men efter att slagit ut en grus specialist i 3:e omgången förstod vi att han var i bra form. Sen i åttondelsfinal, som han aldrig tidigare har varit i i en grand-slam tunering, får han möta Rafael Nadal som är världsetta och aldrig förlorat en match på roland garros i Frankrike! Har vunnit tuneringen 2005, 2006, 2007, 2008! Robin går in och vinner matchen med 3-1 i sett!

Ja idag tycker jag alla SVENSKAR kan sträcka lite extra på ryggen!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0